Εσύ έχεις πιστοποιητικό στην πληροφορική;

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ:

✔ ΑΣΕΠ και Ελληνικό Δημόσιο
✔ Ιδιωτικό Τομέα
✔ Πανεπιστήμιο
✔ Εξωτερικό

ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Για πιστοποιητικό πληροφορικής αναγνωρισμένο από το Α.Σ.Ε.Π. και το Ελληνικό Δημόσιο

Για ταχύρρυθμα / μάθημα & εξέταση σε 1 μέρα

Εάν, σε συνδυασμό με την πληροφορική, σε ενδιαφέρει και κάποιο πρόγραμμα για λύκειο, γυμνάσιο ή καθημερινή μελέτη, γίνεται έκπτωση στα δίδακτρα!

“ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ” εδώ και χρόνια κυριαρχεί και διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα εκπαιδευτικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής.

Από το 2021 “ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ” λειτουργεί και ως Κ.Δ.Β.Μ. διδάσκοντας πληροφορική σε μαθητές και ενήλικες, χορηγώντας και τα αντίστοιχα αναγνωρισμένα από το Α.Σ.Ε.Π. πιστοποιητικά. Μέχρι τον Μάιο του 2024 έχουν εκδοθεί πάνω από 150 πιστοποιητικά με το ποσοστό επιτυχίας να αγγίζει το 100%. Η επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας είναι δωρεάν.

Τα μαθήματα πληροφορικής πραγματοποιούνται σε ιδιόκτητους σύγχρονους υπολογιστές, σε ολιγομελή τμήματα ή ιδιαίτερα.

Σε όλη τη διάρκεια φοίτησης, οι υπολογιστές είναι διαθέσιμοι για εξάσκηση και πραγματοποίηση δοκιμαστικών τεστ, χωρίς χρονικό περιορισμό.

Οι αντίστοιχες εξετάσεις πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις μας στην Ηράκλεια Σερρών σε τακτά χρονικά διαστήματα και σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης UNICERT, δίδεται πιστοποιητικό αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο και την Ευρωπαική Ένωση. 

Με το πιστοποιητικό αυτό, μαθητές και ενήλικες αποκτούν ένα ισχυρό χαρτί για την αγορά εργασίας. Πλέον, οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, ο ευρύτερος δημόσιος τομέας αλλά και το σύνολο του ιδιωτικού τομέα έχουν ως προαπαιτούμενο την πιστοποιημένη γνώση πληροφορικής.

ΕΠΙΛΕΞΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

1. Primary

Το πιστοποιητικό Primary είναι αναγνωρισμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., αποδεκτό από το Α.Σ.Ε.Π. για πρόσληψη στο Ελληνικό Δημόσιο και διαπιστευμένο από το Ε.ΣΥ.Δ. κατά ISO/IEC 17024:2012 για χρήση σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το πιστοποιητικό αυτό αποδεικνύει τις γνώσεις του μέσου χρήστη, ο οποίος μπορεί να χειρίζεται ικανοποιητικά τις βασικές εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου, ώστε να είναι αποτελεσματικός τόσο στην εργασία όσο και την προσωπική του χρήση.

Καλύπτει τις παρακάτω διδακτικές ενότητες:
1. Επεξεργασία Κειμένου
2. Υπολογιστικά Φύλλα
3. Υπηρεσίες Διαδικτύου

Αποτελεί το οικονομικότερο πακέτο πιστοποίησης γνώσεων πληροφορικής καθώς οι εξετάσεις και των 3 ενοτήτων πραγματοποιούνται σε μία ημέρα στις εγκαταστάσεις μας στην Ηράκλεια Σερρών! Η επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας είναι δωρεάν.

2. Advanced

To πιστοποιητικό προηγμένων γνώσεων και δεξιοτήτων Advanced είναι το πιο ισχυρό εφόδιο για το βιογραφικό οποιουδήποτε προτιμά να έχει μια αποδεδειγμένη βαθύτερη γνώση, μεγαλύτερη ευχέρεια και αξιοποίηση προηγμένων χαρακτηριστικών από συγκεκριμένες εφαρμογές. Επιπλέον, είναι αναγνωρισμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και αποδεκτό από το Α.Σ.Ε.Π. για πρόσληψη στο Ελληνικό Δημόσιο.

Η εξέταση πιστοποίησης καλύπτει τα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:
1. Επεξεργασία Κειμένου
2. Υπολογιστικά Φύλλα
3. Υπηρεσίες Διαδικτύου
4. Βάσεις Δεδομένων
5. Παρουσιάσεις

Oι εξετάσεις πραγματοποιούνται σε μία ημέρα στις εγκαταστάσεις μας στην Ηράκλεια Σερρών! Η επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας είναι δωρεάν.

Το φροντιστήριο Μ.Ε. “ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ” αποτελεί επίσημο εξεταστικό κέντρο UNICERT.

ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ / ΜΑΘΗΜΑ & ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕ 1 ΜΕΡΑ

Αν θέλεις να προλάβεις την προκήρυξη που τρέχει ή θέλεις με μία επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας στην Ηράκλεια να αποκτήσεις το πιστοποιητικό, τότε αυτό το πακέτο είναι για σένα! Σε μόνο 1 ημέρα μπορείς να ολοκληρώσεις τα απαραίτητα μαθήματα και να πάρεις μέρος στις εξετάσεις για το πιστοποιητικό Primary στις 3 βασικές ενότητες: Word, Excel, Internet! 

Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει η πιστοποίηση Advanced στις 5 ενότητες Word, Excel, Internet, Access, Powerpoint, μπορείς εύκολα να την αποκτήσεις σε μόνο 2 ημέρες κατά τις οποίες θα πρέπει να βρίσκεσαι στο χώρο μας!

Κλείσε εγκαίρως τη θέση σου στον επόμενο κύκλο μαθημάτων πληροφορικής

Scroll to Top